Werkwijze van Verheij Tuinen

» Werkwijze van Verheij Tuinen
Werkwijze Verheij Tuinen

Oriënterend gesprek

De eerste afspraak is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt o.a. de huidige situatie en uw wensen met betrekking tot de tuin geïnventariseerd.

Schetsfase/schetsontwerp

Vanuit het eerste gesprek is het mogelijk om tot een schetsontwerp inclusief sfeerimpressie te komen. De schets wordt samen met de sfeerimpressie in de tweede afspraak aan u gepresenteerd. Op deze manier krijgt u een beeld van beoogde sfeer en indeling van de tuin. Eventueel kan er in deze fase nog gemakkelijk wijzigingen aangebracht worden. Vervolgens kan er een passende en gedetailleerde offerte uitgebracht worden.

Definitief ontwerp

Aan de hand van het besproken schetsontwerp wordt het definitief ontwerp uitgewerkt, eventueel compleet met aanzichten en details. Vanuit het definitief ontwerp volgt er een technische uitwerking of uitwerkingen (uitvoeringstekening). Aan de hand van het definitief ontwerp kan het beplantingsplan gemaakt worden en eventueel ook een verlichtingsplan. Deze tekeningen zullen in de derde afspraak aan u gepresenteerd worden

Aanleg tuin

Na het definitief ontwerp inclusief uitwerkingen kan er begonnen worden met de realisatie van de tuin. U heeft de vrije keus om zelf aan de slag te gaan, het project geheel uit te besteden of een combinatie van beide.

Verheij Tuinen werkt samen met een aantal gerenommeerde hoveniersbedrijven die voor u het grondwerk, de bekabeling, drainage, straatwerk, houtwerk, vijvertechniek e.d. kunnen verzorgen. Indien gewenst kan u bij hen een vrijblijvende offerte aanvragen. Natuurlijk blijft u vrij om zelf een hovenier in te schakelen. Na de realisatie van de harde materialen in uw tuin verzorgt Verheij Tuinen de beplanting.

Ook het volledig uitbesteden van ontwerp tot en met de realisatie en alle communicatie die daarbij gepaard gaat behoort tot de mogelijkheden. Deze mogelijkheid heeft als grote voordeel, dat u één aanspreek punt heeft.

Nazorg

Zeker niet onbelangrijk is de nazorg van de tuin. Voor bijvoorbeeld advies met betrekking op snoeien, bemesten of het verwijderen van onkruid of groene aanslag op de verharding kunt u terecht bij Verheij tuinen.