Profiel van Verheij Tuinen

» Profiel van Verheij Tuinen
Mike Verheij van Verheij Tuinen

Mike Verheij is sinds oktober 2014 trotse eigenaar van Verheij Tuinen, ontwerp en advies. Van jongs af aan is Mike geïnteresseerd in het groen. Opgegroeid met een grote tuin en veel natuur om hem raakt hij al op jonge leeftijd door het groen gefascineerd. Na de middelbare school heeft Mike in deeltijd zijn MBO Niveau vier hoveniers diploma weten te behalen. In deze periode van vier dagen in de week werken en één dag in de week naar school heeft hij veel praktijk ervaring opgedaan bij verschillende hoveniersbedrijven.

Vernieuwend en onderscheidend tuinontwerp

Vervolgens is Mike gaan studeren aan Hogeschool Van Hall Larenstein waar hij de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting in 2014 succesvol heeft afgerond. “Tijdens mijn studie periode heb ik anders leren kijken naar het vakgebied. Gedurende de opleiding heb ik naast veel plantenkennis, grafische en technische vakken ook kritisch leren kijken naar de buitenruimte en heb ik geleerd vernieuwend en onderscheidend te zijn.”

Eigentijdse en functionele tuinen

Bij het ontwerpen is het de kunst om de wensen van de klant te vertalen in een eigentijds en functioneel ontwerp, in de sfeer die de klant voor ogen heeft en passend bij woning en omgeving. Vervolgens is het de uitdaging het ontwerp in de praktijk precies zo te realiseren zoals vooraf verwacht. Een technische uitwerking van het ontwerp (uitvoeringstekening) is voor de uitvoering een belangrijk en een handig hulpmiddel.

Neemt u gerust eens contact op met Verheij Tuinen voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens een eerste gesprek kunnen de mogelijkheden voor uw tuin besproken worden.

Graag tot ziens,

Verheij Tuinen